Feri Kovács

Feri Kovács is geboren in 1964, studeerde psychologie met als specialisatie neuropsychologie in Nijmegen. Deed onderzoek in de verslavingszorg in Venlo, voerde promotie-onderzoek uit in Maastricht en Hoensbroek en programmeerde ondertussen verschillende neuropsychologische tests.
 
Zijn streven is constante verbetering van het arsenaal diagnostische middelen dat binnen de neuropsychologie gebruikt wordt. Daarnaast is het zijn doel de hulp aan mensen met een hersenletsel daadwerkelijk te verbeteren, vaak met behulp van de nieuwste technieken. Tot slot probeert hij alle misvattingen omtrent (neuro)psychologie aan de kaak te stellen. Dat doet hij op zijn eigen blog www.psychology-insider.com.

Uitstekende service

Pyramid Productions wil de hoogst mogelijke service bieden en is pas tevreden als klanten ook tevreden zijn. Daarom zijn alle tests als DEMO te installeren en volledig functioneel zodat u alles rustig kan uittesten.
 
De helpdesk is hoofdzakelijk per email (inform@pyramidproductions.info)  bereikbaar of met het contact-formulier onder Contact (in de linkerkolom) maar in uitzonderlijke gevallen kan ook telefonisch met u contact worden opgenomen. Ook is computerondersteuning op afstand via Teamviewer mogelijk. De ondersteuning gaat door totdat de klant tevreden is.


De levering geschiedt UITSLUITEND via downloads vanaf deze website. Zie daarvoor de pagina van de test die u wilt bestellen.