Nederlandse neuropsychologische testsEr worden enkele tests apart aangeboden: de 2 aandachtstests TOSSA en TODA en de executieve functietest TLT. Klik op de Navigatiebalk in de linkerkolom waar de tests staan voor meer informatie.

Hieronder staat meer algemene informatie over het downloaden en installeren van de tests.


Downloads


LET OP !!:

  1. kies de juiste versie om te downloaden: óf de stand-alone versie óf de netwerk-versie.
  2. lees vóór installeren eerst de installatie-instructies en voer deze tijdens de installatie stap-voor-stap uit. Er wordt geen garantie gegeven indien u NIET de installatie-instructies goed heeft opgevolgd.

De tests zijn verpakt in ZIP Setup-bestanden. Met behulp van de installatie-handleiding is de installatie op een stand-alone computer voor digibeten een fluitje van een cent. Zeker als men directe internetverbinding heeft.

De installatie-handleiding voor álle tests van Pyramid Productions is HIER TE DOWNLOADEN !


U wordt automatisch gewaarschuwd (45 dagen) vóór afloop van de testlicentie zodat u op tijd een licentieverlenging kunt aanvragen en betalen. Dit werkt helaas alleen als u een constante internetverbinding heeft.


BESTELLEN:

Vul onder Order Form rechtsboven alle vereiste gegevens in zodat zo snel mogelijk een factuur gestuurd kan worden. Indien u wilt dat de tests tijdelijk verlengd worden voordat de betaling rond is, kunt u dit bij Wensen op het formulier aangeven.